Ο έτερος συγκυβερνούλης το Πανούλι, λέει ότι σφηνώθηκε στην καρέκλα του συγκυβερνούλη-υπουργού για να μας, άκουσον-άκουσον, προστατέψει από την έλευση του Σταύρου στην κυβέρνηση ή κάποιου άλλου!!! Ξεχωρίζει τον εαυτό του από τους άλλους! Νταξ φιλοσοφικά και φυσιολογικά να το δει κανείς ο καθένας μας είναι διαφορετικός από τον άλλον, αλλά πολιτικά ο συγκυβερνούλης δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα, ίσως μόνον στην ρητορική.

Το «κουφό» - απίστευτο που λέει ακόμα είναι ότι συν-έφερε το τρίτο μνημόνιο για να μας βγάλει από τα μνημόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν δεν είναι εξωγήινος και ζει σε άλλον κόσμο, απευθύνεται σε πανηλίθιους γιατί αγνοεί ότι κανένας μα κανένας σοβαρός παρατηρητής και αναλυτής είτε Έλληνας, είτε ξένος, ακόμα και αυτοί που επέβαλαν το τρίτο μνημόνιο, δεν πιστεύει ότι η συμφωνία, όπως την αποκαλούν τα συγκυβερνούλια, δεν βγαίνει και ότι αυτή είναι που θα οδηγήσει σε 4 μνημόνιο κλπ, όταν δεν θα έχουν αφήσει κανένα περιουσιακό στοιχείο να ξεπουλήσουν και ποιος ξέρει ποιες θα είναι οι άλλες απαιτήσεις των δήθεν δανειστών.

Back to Top