Για την περίοδο πριν τον Γενάρη του 2015 λόγω του ότι οι προηγούμενοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μεγέθυναν τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας συσσώρευσαν αηδία και κυρίως μίσος εναντίον τους και η πλειοψηφία των ψηφισάντων στράφηκαν, όπως αποδείχτηκε σχεδόν αμέσως μετά τις εκλογές, σε ύπουλους προδότες και μεγαλύτερους εγκληματίες λόγω των πολύ μεγαλύτερων ψεμάτων τους αλλά και εφαρμοζόμενες πολιτικές.

Για μένα ειδικά μετά το δημοψήφισμα είναι αδιανόητο να βρέθηκαν οι ψηφίσαντες για δεύτερη φορά τους ίδιους τον Σεπτέμβρη, άντε να καταλάβω ότι οι κατά κάποιον τρόπο βολεμένοι φοβούμενοι μην χάσουν το όποιο βόλεμα τους ξαναψήφισαν, τους θεωρώ συνυπεύθυνους πλέον με αυτούς που είναι όλο και πιο μεγάλοι προδότες και υβριστές της ιστορίας, υβριστές ιερών και όσιων. Και βέβαια δεν εννοώ ότι βουρρρ θα έπρεπε να στραφούν στους προηγούμενους ή κάτι άλλα μορφώματα που τους έβαλαν μέσα στο κοινοβούλιο και που δεν διαφέρουν στο παραμικρό από τους υπόλοιπους αλλά δείχνουν να είναι πιο στυγνοί.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα στέλνοντας στο διάολο όλο αυτόν τον κοινοβουλευτικό συρφετό που δηλώνει δουλικότητα σε πάμπολλες φορές αποδεδειγμένα, εκβιαστές που βρίσκουν να μας κοροϊδεύουν κατάφωρα. Επιτέλους τον πρώτο και τελευταίο λόγω να τον έχει πραγματικά ο λαός χωρίς "να υπογράφουμε λευκές επιταγές" σε πολιτικούς και όχι μόνο, εγκληματίες. Η κατοχή μας είναι διπλή και στενά συνεργαζόμενη, είναι η εξωτερική των εκβιαστών και οικονομικών δολοφόνων μαζί με το εσωτερικό διαπλεκόμενο και νεοδιαπλεκόμενο σύστημα που επιζεί χάριν της ανοχής  και βλακείας μας.
Back to Top