ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ 


“Επέλαση του ναζισμού στα ΜΜΕ;”
Ολυμπία,παρατήρησα κάποια …. περίεργα πράγματα αυτές τις μέρες και είπα να τα μοιραστώ μαζί σου, μήπως εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο.
1. Τις τελευταίες 2-3 μέρες έχει εξαφανιστεί από τον Real FM ο ιδιοκτήτης του Νίκος Χατζηνικολάου, δεν κάνει την εκπομπή του 10-12, και στη θέση του κάνουν εκπομπή ο Παυλόπουλος με κάποιον άλλον. Ο Παυλόπουλος είπε ότι ο Χατζηνικολάου είναι …άρρωστος για λίγες μέρες.
2. Εδώ και καιρό, επίσης στον Real FM και στις ώρες 8-10 πμ είχε μόνιμα εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας με τρομερή ακροαματικότητα και σε πλήρη αντίθεση με το μνημόνιο, και την νέα Γερμανική κατοχή. Ο Τράγκας κυριολεκτικά ξεσήκωνε τον κόσμο κάθε πρωί δημιουργώντας τρομέρο κλίμα σε βάρος των … δοσίλογων, και κατακεραυνώνοντας και τον Σαμαρά από την στιγμή που αυτός άρχισε τις κωλοτούμπες. Ο Τράγκας τις τελευταίες μέρες έλεγε στα πεταχτά “…για όσο ακόμα με
αφήσουν να έχω αυτό το βήμα…”.
Ε, λοιπόν σήμερα το πρωί, το Τράγκας κόπηκε !!!!!!!!! Στην θέση του υπήρχαν 2 άλλοι δημοσιογράφοι άχρωμοι. άοσμοι και άγευστοι σε εκπομπή χαμηλών τόνων…..
3. Ο Τράγκας τις τελευταίες 2 εβδομάδες, ίσως συναισθανόμενος ότι ο Χατζηνικολάου δεν έχει τα κότσια να αντέξει τις πιέσεις του συστήματος αν αυτό απαιτήσει το κόψιμο του Τράγκα από τον Real FM, φρόντισε να στήσει και μία τηλεοπτική εκπομπή στο EXTRA3 κάθε βράδυ.
Ε, λοιπόν χτές βράδυ κόπηκε και αυτή η τηλεοπτική εκπομπή του Τράγκα από το Extra3, και στη θέση του έκανε εκπομπή ένας άλλος….
4. Κάθε πρωί, στο ALTER είχε εκπομπή ο Αυτιάς με καθαρά αντιμνημονιακή στάση. Καλούσε συνεχώς καθηγητές οι οποίοι κυριολεκτικά ξεβράκωναν την πολιτική απάτη που ζούμε εδώ και 2 χρόνια και φυσικά ήταν ενάντια σε αυτά που υφίσταται ο Ελληνικός λαός. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα στην εκπομπή του Αυτιά ήταν και ο καθηγητής Κοτζιάς που με πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση ήταν κυριολεκτικά καταπέλτης αποκαλύπτωντας το όργιο του ψεύδους, και του δοσιλογισμού του πολιτικού συστήματος.
Ε λοιπόν και η εκπομπή του Αυτιά κόπηκε !!! Εδώ και 1-2 μέρες στη θέση της το Alter δείχνει …κινούμενα σχέδια!!!
5. Εδώ και καιρό, ο Χατζηνικολάου βλέποντας ότι ο κόσμος έχει αγριέψει και θέλοντας να πουλάει φύλλα με την Real News, αλλά και τηλεθέαση στις ειδήσεις του στον ALTER, είχε κάνει κάποια στροφή στις ειδήσεις του ALTER σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση. Κράτούσε τον μονίμως αντιμνημονιακό Τράγκα ως σχολιαστή, και ακόμα και η Μακρή και ο Κώνστας είχαν αρχίσει να το …στρίβουν… αντιμνημονιακά.
Και οι ειδήσεις του ALTER εδώ και μέρες κόπηκαν….
Το δικαίωμα να κάνουμε εκλογές μας το απαγόρευσαν.
Το δικαίωμα να κάνουμε δημοψήφισμα μας το απαγόρευσαν.
Το δικαίωμα να αποφασίζουμε από ποιούς θα δανειζόμαστε μας το απαγόρευσαν.
Το δικαίωμα να αποφασίζουμε τι και απο ποιους θα αγοράζουμε τα όπλα μας μας το απαγόρευσαν.
Το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, εθνική και προσωπική μας το απαγόρευσαν.
Το δικαίωμα να διαδηλώνουμε μας το απαγόρευσαν.
Τώρα φιμώνονται οι αντιστασιακές φωνές, τροκρατούνται δημοσιογράφοι,
καταργούνται σε μια νύχτα εκπομπές που δεν τους συμφέρουν,
ποιος ξέρει με τι εκβιασμούς στο παρασκήνιο…
Αδέλφια, υπάρχει ακόμα κανείς σε αυτή την χώρα που αυτό “το πράγμα” το ονομάζει Δημοκρατία;;;;
Ιάσων Κιανός
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 11, 2011
Back to Top