Σύμφωνα με το Reuters, την Τρίτη, ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γιαν Κέες ντε Γιάγκερ φέρεται να δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL7: «Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι υπάρχει επίσης δέσμευση από τον ηγέτη του μεγαλύτερου [ελληνικού] κόμματος της αντιπολίτευσης για την εφαρμογή του πακέτου των μεταρρυθμίσεων.

»Το να λες ότι ο λόγος σου επαρκεί… έχουμε ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Θέλουμε μια υπογραφή από αυτόν τον κ. Σαμαρά. Αλλιώς δεν πρόκειται να πάρουν χρήματα, σε καμία περίπτωση


Απορία ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΝΤΙNEWS είπε:
22/11/2011
Και εμείς θέλουμε υπογραφή από αυτόν, τον Κέες ντε Γιάγκερ, ότι ακολουθώντας τις “μεταρυθμίσεις” του, μέσα σε 4 χρόνια το χρέος της χώρας μας θα έχει πέσει τουλάχιστον στο 100% του ΑΕΠ και φυσικά ότι θα υπάρχει και το ευρώ μέχρι τότε.
Εαν δεν επιτευχθούν αυτά που θα υπογράψει ο ολλανδός θα υπάρχει ρήτρα που θα μετακυλίει στην Ολλανδία το χρέος μας μέχρι το συμφωνημένο 100% του ΑΕΠ που ήταν ο στόχος της συμφωνίας μας…
Εαν δε δεν υπογράψει να πάρει την 6η δόση του και να πάει να τη φάει στις πουτάνες που είναι γεμάτη η βαμμένη με το αίμα μαύρων της αφρικής, χώρα του.
Αυτά θα έπρεπε να τους πει ένας πραγματικός ηγέτης αυτής της χώρας.
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ 

Mara είπε:
Back to Top