Η τάξη των πολιτικών, γιατί περί τάξης και σιναφιού πρόκειται , διαπιστώνει ότι ο πολύς κόσμος έχει μίσος εναντίον τους και σκίζετε χωρίς ίχνος αυτοκριτικής σε συμμαχία με όλα ανεξαιρέτως τα κάναλα να μας περάσουν ότι είμαστε οι κακοί της υπόθεσης που δεν τους καταλαβαίνουμε.

Σήμερα πήγα για μια δουλίτσα σε μι μικρή κωμόπολη και κυκλοφόρησα λίγο, έτσι συνάντησα κανα δυό άτομα γνωστά και έναν ‘άγνωστο» με τον οποίο συνομίλησα και βέβαια η συζήτηση δεν μπορεί να ξεφύγει από την πολιτικολογία, είτε με γνωστούς είτε με άγνωστους. Και επειδή στην επαρχία γνωριζόμαστε πολύ καλά, για αυτό λέω με σιγουριά ότι τα άτομα αυτά ΜΟΝΟ ΧΑυγήτες δεν είναι. Αλλά όλοι τρέφουν μίσος προς την κλίκα των πολιτικών, πολλοί τους αποκαλούν και κλίκα. Όχι μόνο προς τους πολιτικούς αλλά και προς τα κάναλα, αυτό με έκανε πιο αισιόδοξο.

Όλοι έδειχναν σαν να περιμένουν τη μικρή ευκαιρία που θα κάνει το τσαφ για να εκραγούν. Όπως είναι λογικό μεμονωμένα δεν κάνει κάποιος κάτι, αλλά έτσι και προκύψει το τσαφ δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.

Το ξαναγράφω ορέ πολιτικά κοπρόσκυλα ότι όλοι αυτοί σήμερα δεν είναι ΧΑυγήτες και δεν δικαιούστε εσείς να "στοχοποιείτε" την αγανάκτηση και διαμαρτυρία των πολιτών.

Όταν εσείς ψηφίζετε ένα και δύο και τρία μνημόνια φτωχοποίησης και καταστροφής μας τι είστε με αυτές τις αποφάσεις; Μήπως πολύ χειρότεροι; Μήπως εκτελείτε μαζικά εγκλήματα και γενοκτονία εσείς που θέλετε να μας περάσετε ότι είστε οι καημένοι;;;
Back to Top