Το ότι η ΕΡΤ, κατάντησε μέχρι αηδίας μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ και λεγόμενων εκσυγχρονιστών μπορεί να το καταλάβει ο καθένας.

Αλλά, το ότι έχουν βαλθεί κάποιες φορές σε ιστορικά θέματα να περνάνε την γραμμή του εχθρού με τόσο απροκάλυπτο τρόπο δεν το περίμενα .
Όσον αφορά την καταστροφή της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας, όπου ζούσαν Έλληνες για χιλιάδες χρόνια, να θέλουν να μας περάσουν την τούρκικη γραμμή ότι για την καταστροφή και σφαγές της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας φταίνε οι Έλληνες που πήγαν εκεί σαν κατακτητές!!! Αυτό πάει πολύ πέρα από αυτά που μπορεί κάποιος να ανεχθεί...

Το να συζητήσει κάποιος για το αν η μικρασιατική εκστρατεία έπρεπε ή δεν έπρεπε να γίνει, για το αν αυτή η εκστρατεία ξεκίνησε την καταστροφή του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας που την είχαν δει σαν εκστρατεία απελευθέρωσης τουλάχιστον οι Μικρασιατικοί Ελληνικοί πληθυσμοί και να συμφωνήσουμε ότι δεν έπρεπε να γίνει, να το κάνουμε.

Αλλά αυτό που έκαναν οι τούρκοι εναντίον όλων των χριστιανικών πληθυσμών εκεί, είναι ΈΓΚΛΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Αυτή η αγωνία κάποιων πουλημένων ΤΟΜΑΡΙΩΝ του δήθεν προοδευτικού χώρου, κυρίως από την εποχή των Σιμήτη και ΓΑΠατου να μας περάσουν ότι για ό,τι κακό έγινε εκεί τότε έφταιγαν οι κατακτητές Έλληνες, προκαλεί μεγάλη εντύπωση, θυμό και αηδία, ειδικά όταν τ' ακούς από το λεγόμενο δημόσιο ραδιόφωνο.

Αυτά τα είχα ξανακούσει κατά καιρούς και σε προηγούμενα χρόνια που δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αλλά τουλάχιστον δεν θυμάμαι να τα άκουσα με τόσο άμεσο και προκλητικό τρόπο όπως σήμερα. Η συμμορία ΓΑΠατου και Σιμήτη έχουν ριζώσει για τα καλά εκεί μέσα και με την υποστήριξη των άλλων αριστερίλων του ΣΥΡΙΖΑ ξεσκίζουν με τον ανθελληνισμό τους.

http://www.hellinon.net/parallila/%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b7%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b7/%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1/
Back to Top