Ωωωωω, τι μπούρδες Θεέ, Ωωωωω, τι μπούρδες διαβάζω;!

Ωωωωω, τι μπούρδες Θεέ,
Ωωωωω, τι μπούρδες διαβάζω;!
Όλοι εκτός από και στ(αρ)ρατη(ρχη)γι(δη)στές, είναι και γνώστες μυστικών πληροφοριών, αλλά και μάντεις.
Έτσι προεξοφλούν ότι θα συρθούμε σε διάλογο που υπαγορεύει η τουρκία και θα χάσουμε κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας!!!Από που προκύπτει και από που το βγάζουν αυτό, ούτε οι ίδιοι ξέρουν, απλά σχολιάζουν για να σχολιάζουν, κυρίως για επίδειξη πνεύματος και γνώσεων που δεν τις έχουν, αλλά...
Παρόλο που ποτέ μα ποτέ κάποιος πολιτικός, είπε και παραδέχτηκε ότι θέμα για συζήτηση και για Χάγη, εκτός από αυτό της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Τώρα όλοι αυτοί οι...στρατηγιστές ξέρουν και προεξοφλούν ότι θα χάσουμε κάτι που δεν συζητάμε....εκτός αν εννοούν ότι θα χάσουμε κομμάτι της υφαλοκρηπίδας ααααααν πάμε στην Χάγη, δηλαδή αααααν το θελήσουν οι τουρκαλάδες με κοινό συνυποσχετικό θα χάσουμε κάποια κομμάτια της. Μα αυτό γίνεται σε όλον τον κόσμο, ότι στο διεθνές δικαστήριο ποιόοοοος ξέρει πότε, παίρνονται αποφάσεις που δικαιώνουν-αδικούν και τις δύο πλευρές.
Κάποιος έγραψε, ότι στον πόλεμο χάνουμε έτσι και αλλιώς αφού θα χαθούν ζωές νέων ανθρώπων!
Δεν έχει καταλάβει ότι στον πόλεμο πας για να υπερασπιστείς την εθνική σου κυριαρχία, πας για να νικήσεις, πας να αποτρέψεις τον επιτιθέμενο να σου αρπάξει κομμάτια της κυριαρχίας σου και το μόνο που λογαριάζεις είναι να νικήσεις και τίποτα άλλο. Αυτό γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Εκτός του ότι η δουλοπρέπεια τους και η δειλία τους σπάει όλα τα ρεκόρ, υπονοούν ότι ο αμυνόμενος με πόλεμο, είναι πολεμοχαρής!
Τόσα χρόνια μεταπολίτευσης και κυρίως αχαλίνωτου και ανόητου καταναλωτισμού έχουμε χάσει κάθε έννοια φιλοπατρίας και δικαίου και σκεφτόμαστε το κωλαραβόλεμα-κωλοβόλεμα...ο πισινός να μας χαρεί κιας καεί ο κόσμος όλος.

Υποψιάζομαι ότι αυτά τα...υποκείμενα, θα ήθελαν να περάσουν αυτά που οι τούρκοι σκέφτονται και δουλεύουν για αυτούς.
Ή είναι τόοοοσο ηλίθιοι που τις σκέψεις των τούρκων τις κάνουν πραγματικότητα- τις κάνουν υπαρκτό θέμα διαπραγμάτευσης.
Back to Top